• onderwijsprijs blij
  • onderwijsprijs finale 2011 2013
  • onderwijsprijs bellen
  • onderwijsprijs finale 2009 2011
  • onderwijsprijs spandoek
Logo Nationale Onderwijsprijs

In maart 2020 gaat de nieuwe ronde van start. Binnenkort vindt u het aanmeldformulier op deze website.

OBS de Westhoek

Ouddorp

Opknappen schoolplein. Het heeft geleid tot een mega sponsorproject waarbij vele activiteiten hebben plaatsgevonden en veel ouderhulp nodig is geweest. Naast de vele activiteiten hebben wij veel schenkingen gekregen. In de power point is het project terug te lezen.

Onze school telt tussen de 200-220 leerlingen en is openbaar toegankelijk.

Het gebouw staat in het centrum van het dorp Ouddorp en is in 2003 verbouwd omdat we permanent twee lokalen te kort kwamen. Voor het plein was geen geld meer. Nadat we voor derde keer op rij van leerlingen en ouders via de KMPO te horen kregen over het saaie plein met weinig speelmogelijkheden is er een plan opgesteld, dat eerst klein was, maar telkens onder invloed van enthousiaste ouders groter werd. Het plan is in augustus 2009 aan de ouders gepresenteerd en vanaf toen gaan lopen. De kers op de taart was het grote speeltoestel in augustus 2011. Nu vinden er nog steeds aanpassingen plaats en zijn een aantal onderdelen aan vervanging toe.

Alle kosten voor ons plein zijn uit sponsoracties betaald of geschonken. Ook verzamelen wij al vele jaren oud papier waaruit ook het nodige is bekostigd.

Het resultaat is een fijn plein en kinderen die tevreden na de pauze binnenkomen. Ook als de school uit is zijn nog vele kinderen op het plein te vinden.

Categorie

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast